Opinii


• Totul a inceput de dimineată, toţi emoţionaţi până peste cap, dar încercând să ne stapânim pentru că se anunţa o zi plină, poate o zi unică in viata noastră si trebuia trăita din plin! (citeste mai mult)

• Finalizarea proiectului nostru prin vizitele la Parlamentul Romaniei, locuinta ambasadorului S.U.A la Bucuresti si la Palatul Cotroceni au produs o puternica impresia asupra mea. (citeste mai mult)

• Cand ai de facut o alegere intre Palatul Parlamentului, resedinta domnului Mark Taplin (DCM la Ambasada SUA) si Cotroceni, cu siguranta te-ai fastaci si ai intreba timid : "Nu le pot alege pe toate trei?" (citeste mai mult)

• Joi, 8 mai 2008, trezita la ora 5 de alarma telefonului m-am ridicat repejor sa ma imbrac si sa ma aranjez pentru ca plecam la drum. In cateva zeci de minute am fost gata si am plecat in cele din urma in excursia mult asteptata. Autocarul ne astepta in fata liceului asa ca fuga fuguta ne-am intalnit pe la colturi si am ajuns la liceu. Dupa aproximativ 45 de minute ma reusit sa plecam din Rosiori spre Bucuresti. La ora 10 am ajuns la Parlamentul Romaniei, unde am facut un tur de aproximativ 1 ora. (citeste mai mult)

Asociatia Forumul Tinerilor

email: contact@forumultinerilor.ro

Site Language

English

Network